Skön avslappningsmusik

Det finns ingenting som är så avslappnande som att få massage av någon som verkligen kan sina saker. Visserligen kan det göra lite ont när massören jobbar med att lösa upp spända muskler, men det är ett märkligt tillstånd av ”skönt-ont”. Känslan efteråt är också helt obetalbar. En sak som kan göra upplevelsen ännu bättre, eller helt förstöra den, är massörens val av musik. Djungelljud och skvalpande vatten uppskattas kanske av somliga men det kan också framkalla en kissnödighet som gör upplevelsen betydligt mindre avslappnande än tänkt. Jag skulle hellre vilja föreslå riktigt lugn relaxmusik. Till exempel finns fantastiskt avslappnande musik i Café del Mar-serien. Jag kan också tipsa om klassisk gitarr, till exempel av den fantastiska gitarristen Flavio Cucchi. Även soft jazz är härlig musik att drömma sig bort till när man ligger på massagebordet, till exempel Norah Jones eller Melody Gardot.

Skönt för både kropp och själ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *