Kategoriarkiv: Privat

Bilar och musik

Det är sommar, vilket för mig innebär lång ledighet. Så skönt! Jag brukar dock passa på att ta mig an små projekt som jag inte orkar eller har tid med annars. Årets sommarprojekt är att fixa till min skruttiga bil. Jag har hittat många billiga bildelar hos skruvat.se så nu är det bara att sätta igång! Jag är inte direkt någon expert på detta, men med lite hjälp från bilkunniga vänner ska det nog gå vägen.

Samtidigt lyssnar jag såklart på massa musik. Dagens låt får bli Suede – So Young.

Har köpt en….paviljong

Idag har jag gjort ett litet udda köp. Jag har nämligen köpt en paviljong. Eller ja, så kallas det på sidan i alla fall. Sommaren är ju inte här på ett bra tag, men när det var som varmast förra året höll jag på att avlida (kändes det som…), så i år måste jag ha lite mer skugga! Jag hittade mitt på Orderinvest till et överkomligt pris!

Lär vara blekast i sommar, haha

 

En paviljong i år

Köpa lite delar till bilen

Sitter och försöker hitta bra bildelar på nätet, som ska passa min bil. Ser att Mekonomen har bra grejer, så det blir nog att jag beställer från dem. Smidigt att man kan köpa på nätet tycker jag och få det hem, slippa åka iväg till butiken. Särskilt som bilen inte är helt ok, haha, det är ju därför jag behöver lite delar ju!

Annars är det rätt lugnt här, sommar ju! Inte så mkt sol, men idag regnar det åtminstone inte!
Skönt det!!

Fylla jämna år

Farsan fyller jämna år snart och jag vet att han har pratat om motorupplevelser. Alltså, sådan upplevelse man kan köpa, så som i att åka ferrari eller liknande.Tydligen hade någon av hans polare fått det av sina barn när han fyllde och farsan vart la lite avundsjuk. Han kör ju omkring i en sliten volvo, så förstår att även han vill uppleva att testa en Ferrari eller annan snabb bil. Så kanske ska kika om det kan vara en idé att köpa det till honom. Såg att Greatdays har det och de har en mängd andra upplevelser med för den delen, kanske man hittar en present till morsan med när man ändå är på gång. Hon fyller ju snart hon med!

std1

Att köpa rätt present

Jag har en vän om fyller år och det är dax att tänka på vad hon ska få o present. Givet är redan lite nya skivor, det ger jag alla mina vänner, men sen då, hon fyller ju jämna år, och då vill man lägga ner lite mer pengar. Vi kommer nog gå ihop ett gäng, och samla ihop pengar och köpa en upplevelse i present , för det vet jag många uppskattar.
Man behöver inte heller välja vad det är de ska göra verkar det som, utan man kan ge ett presentkort på en summa, så kan de själva välja bland alla de kategorier som de har.

Jag själv vill med ha en uplevelse när jag fyller, så får väl hinta det, så att även jag får det, men är ett tag kvar, fyller ju först i slutet av sommaren :)

upplevelse